“Her vælger vi hinanden”

Jeg ønsker at skabe et fantastisk alternativ til den kommunale dagpleje. Derfor håber jeg, at du er blevet mere nysgerrig og har lyst til at klikke videre. Så vil du se at Troldedammen er det rigtige sted for din guldklump! 😀

Du er altid velkommen til at ringe/skrive til mig. Så kan vi aftale et uformelt besøg, hvor du kan se hvilke rammer min ordning og jeg har at tilbyde.

Privat er jeg gift med Martin og sammen har vi en dreng fra januar 2017 og en pige fra maj 2020. Vores datter vil også indgå i Troldedammen. Derudover vil jeg tage hjerteligt imod to-tre andre børn, afhængigt af alderssammensætningen.

I husstanden har vi desuden en rolig racekat, som er opvokset med vores børn og derfor meget mild og kælen.
Vores hjem er røgfrit.

Jeg bor i et 1-planshus på en lukket villavej i Dammene, Brøndbyøster. Her er dejlig roligt i naturskønne omgivelser, tæt på volden og skoven.

Vi kommer omkring i vores store barnevogn, klapvogn eller ladcykel med plads til fire børn.
I vores lukkede have har jeg et stort græsareal til at boltre sig på med både gynge og legestativ. Der er buske, hvor børnene kan lege gemme/fangeleg i og på terrassen er der legehus, vippe og sandkasse m,m. Her er der også overdækning til barnevognene. Desuden er der en lang indkørsel, hvor børnene kan køre på scootere og eller tegne/male med kridt m.m.
Ja - det er kun fantasien der sætter grænser!
I forårsperioden har vi plantet krydderurter og jordbær i højbede. I forhaven tre forskellig slags bærbuske. Det er vi meget spændt på at høste til sensommer.