Skip to main content

Udtalelser fra forældre

’’Troldedammen var det perfekte valg for både os og vores datter. Fra allerførste dag var der varme, tryghed og et kæmpe overskud.
Line og Martin er fantastisk dedikerede, og de formår at skabe rammer, som passer til hvert enkelt barns behov, samtidig med at der altid er gang i social leg og spændende aktiviteter med de andre børn.
Det har været en fornøjelse at kunne følge tæt med i vores datters dagligdag, og mærke hvordan hun er kommet glad og stimuleret hjem hver dag.
En kæmpe anbefaling herfra. Mvh Jesper, Solveig’s far’’

Anmeldelse fra Solveig's mor

“Fra første dag vi trådte ind i Troldedammen, kunne vi mærke Ibrahim følte sig tryg. Martin og Line har på hver deres måde, været med til at gøre det til et 2. hjem for vores søn, Ibrahim.
Udviklingen fra dag 1, indtil den sidste dag hvor Ibrahim stoppede, er meget klar og tydelig at se, og det har været intet mindre end fantastisk at løbende kunne se hvilke aktiviteter og fokuspunkter som alle Troldebørnene går i gennem. Vi vil 100% anbefale Troldedammen til kommende troldebørn.
Det har været en uforglemmelig tid for vores knægt og os. Vi kommer alle 3 til at savne Troldedammen. Hilsen Ibrahim’s Far og Mor“

Anmeldelse fra Hassan - Ibrahim's Far

“Troldedammen kan kun få de aller bedste og varmeste anbefalinger fra vores familie! Vores datter gik i Troldedammen, fra hun var 16 måneder til hun var 2 år og 11 måneder, og vi ville ønske at hun kunne være blevet der meget længere. Line og Martin er helt fantastiske og bidrager hver især med forskellige kompetencer, der hver dag kommer børnene til gode! Troldedammen emmer af ro, nærvær, omsorg og en faglighed der er i top! Der er altid meningsfulde aktiviteter, tid til det enkelte barn, masser af udeliv og øje for de enkelte børns forskelligheder. Så hvis man overvejer en privat pasningsordning, kan vi kun på det varmeste anbefale Troldedammen!”
– Fra Josefine´s forældre Carina & Steffen

Se også https://carepilot.dk/privat-pasning/troldedammen-privat-pasningsordning/#anmeldelser for flere anmeldelser fra Ida´s og Saga´s forældre.

Vi er meget beærede over disse fine udtalelser, TAK.