Skip to main content

Pædagogiske og personlige værdier

Vi har oplevet hvordan besparelser og ringe normeringer har fyldt i daginstitution og især i vuggestueområdet. Derfor valgte min mand og jeg kommunal dagpleje til vores ældste. Det fungerede dog ikke altid. Heldigvis fandt vi en privat pasningsordning og dét var klart det bedste vi har gjort! – Netop den oplevelse har også været med til at give os en enorm stor lyst til, at ville starte vores egen ordning og være private børnepassere i vores hjem.
Da vi er forældre med stort f, ved vi vigtigheden af, at føle at ens barn bliver passet godt på, når dets forældrene ikke selv kan. Når I er trygge – vil jeres barn også være det.

 

I Troldedammen er der

Tid og ro til knus og trøst, = nødvendig omsorg så barnet føler sig trygt og værdsat. Her er der mulighed og plads til at følge barnets interesse og lyst, for på den måde sikres deres medbestemmelse.

Vi har fokus på anerkendelse og barnets forskellige udtryksformer – følelser, som måske ikke altid kan komme til udtryk sprogligt. Vi vægter kontinuerlighed og faste rammer højt. Vi vil være nærværende, synlige samt tydelige voksne, som vil hjælpe og støtte dit barn!